Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bruidsboeket Daisy

Bruidsboeket Daisy

Rond modern bruidsboeket met witte bloemen en pareltjes. Diameter is ongeveer 29 cm Hij is ook in andere kleuren te bestellen. Mail me gerust voor de mogelijkheden.
€49,95

Bruidsboeket Jazzlynn

Bruidsboeket Jazzlynn

Bruidsboeket lang met gehaakte witte bloemetjes. Het handvat is met zilverband omwikkelt en versiert met pareltjes en kraaltjes op ijzerdraad. Dit boeket is eventueel ook te maken met een andere kleur bloem. Mail me gerust voor de mogelijkheden.
€64,95

Bruidstas Caitlin

Bruidstas Caitlin

Bruidstas aflopend in punt. Gevuld met gehaakte orchideeen, roosjes, Lily’s en andere accessoires. Dit alles is op steekschuim in de tas verwerkt. Is te verwijderen voor hergebruik.  Zit handvat aan met rocailles. Hoogte is 43 cm ( exclusief slingers), breedte ongeveer 22 cm (inclusief bloemen)  
€74,95

Bruidstasje Calla Lily

Bruidstasje Calla Lily

Gehaakt bruidstasje met rits.  Op het tasje hangen Calla Lily’s Afmeting: hoogte 24 cm ( inclusief handvat), breedte 15,5 cm ( exclusief lily's) ( inclusief lily's 29 cm, diepte tasje 5 cm ( excusief bloemen)  Tasje kun je hergebruiken na je huwelijksdag. Dan haal je de bloemen er af.
€69,95

Bruidstasje Lila

Bruidstasje Lila

Bruidstasje met roosjes, kleine en grote bloemen in wit/paars/lila en slingertjes . Het tasje heeft een stevige bodem. Afmetingen: 15 x 15 x 5,5 cm
€34,95

Bruidstasje Noir

Bruidstasje Noir

Gehaakt bruidstasje met bontrandje en verzilverd hengsel Lengte is 14 cm en breedte 13 cm    
€25,95

Bruidstas Lola

Bruidstas Lola

Bruidstasje met roosjes, kleine en grote bloemen in zwart/silver/grijs en antraciet met zilverkleurige slingertjes. Afmetingen zijn 15 x 14 cm     
€29,95

Bruidstas Silver

Bruidstas Silver

Bruidstas met bloemetjes, roosjes en zilveren kettingen met bloemetjes en pareltjes. Het tasje kan door het organza lint open en dicht gestrikt worden.  Het handvat is flexibel.      
€59,95

Haltertop Bloem grijs

Haltertop Bloem grijs

Haltertopje gebreid van grijs katoenen garen met een borduursel van een gehaakte bloem. De top heeft een gehaakt/gevlochten koord dat achter gestrikt kan worden.  Lengte van de top is 28.5 cm
€25,00

Haltertop Roos Blauw/wit

Haltertop Roos Blauw/wit

Haltertopje gebreid van glansgaren met een gehaakte witte roos. De top heeft een gehaakt koord dat achter gestrikt kan worden.  Lengte van de top is 22 cm
€20,00

Haltertop roosjes

Haltertop roosjes

Haltertopje gebreid van gemeleerd katoenen garen in de kleuren wit, roze en paarstinten. Aan de halslijn zijn gehaakte roosjes bevestigd en twee houten kralen. De top heeft een gepunnikt koord met kraaltjes dat achter gestrikt kan worden.  Lengte van de top is 25 cm
€25,00

Haltertop wit broderie

Haltertop wit broderie

Haltertopje gebreid van wit katoenen garen in broderiemorief  De top heeft een gepunnikt roze koord dat achter gestrikt kan worden.  Lengte van de top is 25 cm
€20,00

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels blauw

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels blauw

Ibiza armband gehaakt met houten ibiza kraaltjes in blauwtinten. Aan weerszijden hangen twee bedeltjes met hartje en zonnebril. De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door middel van schuiven kun je hem groter of  kleiner maken.
€10,00

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/blauw/zilver

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/blauw/zilver

Ibiza armband gehaakt met witte, zilveren en blauwe houten ibiza kraaltjes. Aan weerszijden hangen twee bedeltjes met hartje en sleutel. De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven kun je hem groter of kleiner maken.
€10,00

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/creme

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/creme

Ibiza armband gehaakt met witte houten Ibiza kraaltjes. Aan weerszijden hangentwee bedeltjes met hartje en sandalette. De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven kun je hem groter of kleiner maken.
€10,00

Ibiza armband geknoopt bloem

Ibiza armband geknoopt bloem

Ibiza armband geknoopt met pareltjes en keramieke kraal met bloemen De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door middel van schuiven kun je hem groter of kleiner maken.
€13,95

Ibiza armband geknoopt diamond wit/geel

Ibiza armband geknoopt diamond wit/geel

Ibiza armbandje geknoopt van 100% katoenen garen. Geknoopt in de kleuren wit, zwart en gele ( kleur soleil) "diamond".  De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven maak je hem groter of kleiner. Te koop per set van 2 stuks. Voor één armbandje kun je een berichtje sturen. Ook als je twee verschillende kleuren "diamond" wil mag je dat via een berichtje tijdens of na de bestelling aangeven. Zie kleurenschema voor nog meer kleurtjes.  
€10,00

Ibiza armband geknoopt diamond wit/orange

Ibiza armband geknoopt diamond wit/orange

Ibiza armband geknoopt van 100% katoenen garen. Geknoopt in de kleuren wit, zwart en oranje ( kleur vitamine) "diamond". De armband hoeft niet geknoopt te worden.Door te schuiven kun je hem groter of kleiner maken. Te koop per set van 2 stuks. Voor één armbandje kun je een berichtje sturen. Ook als je twee verschillende kleuren "diamond" wil mag je dat via een bericht tijdens of na de bestelling aangeven. Zie kleurenschema voor de kleuren.  
€10,00

Ibiza armband geknoopt diamond wit/piscine

Ibiza armband geknoopt diamond wit/piscine

Ibiza armband geknoopt van 100% katoenen garen. Geknoopt in de kleuren wit en zwart met een blauwe ( kleur piscine) "diamond". De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven kun je hem groter of kleiner maken. Te koop per set van 2 stuks via webshop.  Voor één armbandje kun je een berichtje sturen. Ook als je twee verschillende kleuren "diamond" wil mag je dat via een berichtje aangeven tijdens/na je bestelling. Zie kleurenschema voor nog meer kleurtjes.  
€10,00

ibiza armband geknoopt diamond wit/roze

ibiza armband geknoopt diamond wit/roze

Ibiza armband geknoopt van 100% katoenen garen. Geknoopt in de kleuren wit, zwart met een roze ( kleur oeilet) "diamond". De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven maak je hem groter of kleiner.. Te koop per set van 2 stuks via webshop. Voor één armbandje kun je een berichtje sturen. Ook als je twee verschillende kleuren "diamond" wil mag je dat via een berichtje aangeven tijdens of na je bestelling. Zie kleurenschema voor nog meer kleurtjes.  
€10,00

Ibiza armband geknoopt kralen wit

Ibiza armband geknoopt kralen wit

Ibiza armband geknoopt met witte houten Ibiza kralen en verzilverde kleine kraaltjes

De armband hoeft niet geknoopt te worden.  De grote knoop aan het uiteinde haal je door de lus.
€12,95

Ibiza armband geknoopt kralen wit turquoise

Ibiza armband geknoopt kralen wit turquoise

Ibiza geknoopte armband wit nylon met turquoise en metalen kralen. De armband hoeft niet geknoopt te worden. Door te schuiven kun je hem groter of kleiner maken   
€13,95

Ibiza armband geknoopt silver

Ibiza armband geknoopt silver

Ibiza armband geknoopt met nylondraad in zilverkleur met zilvergekleurde houten kraaltjes en twee zeeblauwe ovale houten kralen. De armband heeft een knoopje wat door de lus gehaald wordt.    
€10,00

Polsboeket Carlotta

Polsboeket Carlotta

Polsboeket Carlotta bestaat uit witte/rozige orchideeën, pareltjes en roze satijnlint. Op basis van een gehaakte manchet/cuff die je om je pols draagt.      
€69,00

Polsboeket Elena

Polsboeket Elena

Polsboeket Elena bestaat uit cremekleurige orchideeën, bordeaurode bloem, papieren roosjes, christal kralen, pareltjes en wit satijnlint. Op basis van een spiraalarmband die je om je pols kunt wikkelen.  
€75,00

Polsboeket Esme

Polsboeket Esme

Polsboeket Esme is op basis van een gehaakte polsband waarop een stukje zilverkleurige stof is verwerkt met daarop groene takken waaraan olijfkleurige houten kralen, witte gehaakte bloemen, ijsbloemen en gehaakte pistache kleurige bloemetjes zijn verwerkt.        
€70,00

Polsboeket Isobel

Polsboeket Isobel

Polsboeket Isobel is op basis van een gehaakte polsband waarop gehaakte bloemetjes zijn vast gemaakt op een speelse manier met behulp van jasseron en satijnlint.        
€85,00

Polsboeket Leya

Polsboeket Leya

Polsboeket Leya bestaat uit een frame van binddraad met daarop gehaakte lila bloemen, rocailles en kristal kralen.    
€79,00

Polsboeket Reign

Polsboeket Reign

Polsboeket Reign is op basis van een gehaakte polsband waarop organza is verwerkt. Daarboven is op een speelse manier jasseron verwerkt met witte gehaakte roosjes. Takken en bloembollen van  bloemtape is er tussendoor verweven.     
€69,00

Polsboeket Venice

Polsboeket Venice

Polsboeket Venice bestaat uit roze orchideeën en pareltjes. Op basis van een spiraalarmband die je om je pols kunt wikkelen.
€95,00

Polscorsage Gracia

Polscorsage Gracia

Polscorsage met witte gerbera en parel.    
€12,95

Rugketting Karmen

Rugketting Karmen

Bohemisch ibiza rugketting met gehaakte witte bloemen. Lengte is 72 cm ( paspop is kindmodel) kan eventueel iets ingekort worden. Voorkant is verzilverd met bedel hartje. Voorkant wordt als chocker gedragen.    
€59,95

Rugketting Milou

Rugketting Milou

Rugketting op basis van staaldraad met gehaakte wilde roos en parels. Voorkant ketitng heeft één parel. Lengte vanaf roos is 44 cm en de omtrek hals is ongeveer 54 cm.     
€39,95

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes antraciet

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes antraciet

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes azur blauw

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes azur blauw

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes cerise rood

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes cerise rood

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes citrusgeel

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes citrusgeel

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes Faience

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes Faience

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes Fuchsia

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes Fuchsia

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes goud

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes goud

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes gras groen

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes gras groen

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes koraal

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes koraal

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes lavendel

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes lavendel

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pacific

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pacific

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes piscine blauw

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes piscine blauw

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pistache

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pistache

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes poeder roze

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes poeder roze

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pomme appelgroen

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes pomme appelgroen

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes Omtrek ketting is ongeveer 60 cm Ook te gebruiken als wikkelarmmband of haarband      
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes violet

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes violet

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes vitamine oranje

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes vitamine oranje

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes wit

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes wit

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zilver

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zilver

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zon geel

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zon geel

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zwart

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes zwart

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband
€10,00

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjs jade

setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjs jade

Setje van 2 gehaakte halskettingen met 7 bloemetjes.  Omtrek ketting is ongeveer 60 cm.  Ook te gebruiken als wikkelarmband of haarband.
€10,00

Armband wikkel zebra bedels

Armband wikkel zebra bedels

Wikkelarmband ( elastisch) met bedels en strass
€10,00

Barefoot sandalen

Barefoot sandalen

Gehaakte barefootsandals met bloem en parel in wit. Wil je ze eventueel in een andere kleur? Mail me dan voor de mogelijkheden.  
€10,00

Barefoot sandalen 3 bloemetjes

Barefoot sandalen 3 bloemetjes

Barefootsandalen met 3 gehaakte bloemetjes en parels in wit. Mail me gerust voor andere kleurmogelijkheden.
€12,95

Barefoot sandalen 6 bloemetjes

Barefoot sandalen 6 bloemetjes

Barefoot sandals gehaakt met 6 bloemetjes/parels in wit. Mail me gerust voor andere kleurmogelijkheden.
€14,95

Barefoot sandals enkelbanden bloemetjes/parels

Barefoot sandals enkelbanden bloemetjes/parels

1 paar barefoot sandals enkelbanden met gehaakte bloemetjes. Aan de bloemen hangen parels. Sluit met slotje en verlengstukje.  
€19,95

Barefoot sandals met parels en bedels

Barefoot sandals met parels en bedels

Barefoot sandals met bedeltjes ( bloemen en hartjes), pareltjes en houten kraaltjes. Ibiza style.
€14,95

Bruidstasje flowergirl

Bruidstasje flowergirl

Bruids tasje in vorm van buidel. Aan het koordje hangen witte en parelmoer kraaltjes. Lengte ( zonder koord) 11 cm, breedte is 7 cm ( diameter)    
€14,95

Bruidstasje roze

Bruidstasje roze

Bruidtasje met klein bontrandje in roze. Hoogte 13 cm en breedte 12 cm
€25,95

Bruid tasje Allison

Bruid tasje Allison

Bruidstasje met grote bloem en rond flexibel hengsel Afmeting: hoogte (exclusief hengsel) 16 cm, breedte is 22 cm ( breedste punt onder )
€24,95

Bruid tasje Charlotte

Bruid tasje Charlotte

Bruid tasje in creme/ivoorkleur. Hoogte (zonder koord) 13.5 cm en breedte 9 cm
€14,95

Bruid tasje Fleur

Bruid tasje Fleur

Gehaakt bruidstasje  met bontrandje en gehaakt draagkoord.  Lengte is 14 cm en breedte 13 cm .
€24,95

Haarband bloemen

Haarband bloemen

Haarband gehaakt met 3 bloemen en parels.  Maat: 34 cm band en de gehaakte koordjes zijn 24 cm. Samen is het 82 cm lang.  
€10,00

Haarband Roos

Haarband Roos

Haarband gehaakt met roos en parel. Maat: 34 cm band en de gehaakte koorden zijn 24 cm. Samen is het 82 cm lang.  
€10,00

Ketting hartje bloem

Ketting hartje bloem

Ketting ballchain met filigraan hartje en gehaakt bloemetje. De lengte van de ketting is 60 cm.
€10,00

Oorbellen frosted bloem oranje

Oorbellen frosted bloem oranje

Oorbellen met frosted bloem
€10,00

Armband Inez

Armband Inez

Armband van glasparels, rocailles en metalen kraaltjes. Op basis van elastisch nylon. Lengte is 18 cm ( verlengbaar tot 22 cm)      
€24,95

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/zilver

Ibiza armband gehaakt kralen/bedels wit/zilver

Ibiza wikkel armband gehaakt met  witte en zilver ibiza houten kralen. Aan de uiteinde zitten twee bedels met een hartje en zonnebril.  Deze armband hoeft niet te worden geknoopt. Hij kan door middel van schuiven groter en kleiner gemaakt worden.    
€10,00

Ibiza ketting gehaakte bloemetjes/kralen

Ibiza ketting gehaakte bloemetjes/kralen

  Ibiza style ketting met onder 7 gehaakte bloemetjes en wit/zilveren houten kralen er in verwerkt. Omtrek is ongeveer 90 cm. Leuk in combinatie met andere kettingen.                         
€10,00

Ibiza ketting gehaakt kralen

Ibiza ketting gehaakt kralen

    Ibiza ketting gehaakt met houten kraaltjes. Omtrek is ongeveer 90 cm.  
€12,95

Ibiza ketting gehaakt kralen blauw

Ibiza ketting gehaakt kralen blauw

    Ibiza ketting gehaakt met diverse houten kraaltjes in blauwtinten. Omtrek is ongeveer 90 cm. De ketting is heel goed te combineren met de andere ibiza kettingen.  
€12,95

Ibiza ketting statement kleur

Ibiza ketting statement kleur

  Ibiza ketting met statement hanger in de kleuren groen, roze, geel en blauw.    
€21,95

Ketting orchidee rood

Ketting orchidee rood

Ketting met transparante glazen rocailles. En een rode orchidee van 9 cm in doorsnede.  Lengte is 50 cm
€24,95

Ring rainbow marble turquoise

Ring rainbow marble turquoise

Verstelbare ring met een half edelsteen Rainbow Marble turquoise. Ringmaat 18 mm
€14,50

Armband Anaïs

Armband Anaïs

Armband bont Armband is geschikt voor polsomvang van 16 tot en met 23 cm.
€19,95

Armband Esmeralda Emerald

Armband Esmeralda Emerald

Armband ballchain emerald Armband is ongeveer 18 cm lang. Hij is verstelbaar tot 22 cm
€15,00

Armband Esmeralda Roze

Armband Esmeralda Roze

Armband ballchain roze. Armband is ongeveer 18 cm lang. Hij is verstelbaar tot 22 cm
€15,00

Armband Esmeralda white

Armband Esmeralda white

Armband ballchain wit Armband is ongeveer 18 cm lang. Hij is verstelbaar tot 22   cm                                               
€15,00

Oorbellen hout

Oorbellen hout

Oorbellen houten kraal.
€10,00

Oorbellen zilverfolie en trosje

Oorbellen zilverfolie en trosje

Oorbellen met trosje blauw Lengte is 6,5 cm
€10,00

Polscorsage Black Orchid

Polscorsage Black Orchid

Polscorsage met zwarte orchidee en witte lily's Op basis van satijnlint. 
 
€29,95

Polscorsage Orchidee

Polscorsage Orchidee

Polscorsage met orchideetjes en roosjes .
€25,45

Armband geknoopt leerkoord wit

Armband geknoopt leerkoord wit

Armband geknoopt leerkoord. De armband is 19 cm lang en 2.5 cm breed.
€17,95

Polscorsage Gabriëlla

Polscorsage Gabriëlla

Pols/enkel corsage sprietgerbera
€17,00

Polscorsage Lily

Polscorsage Lily

Pols corsage met orchidee wit

Eventueel ook geschikt als enkel corsage.
€14,95

Bruidstasje Filou

Bruidstasje Filou

Bruid tasje met bontrand en een bloem op de voorkant.  
€25,95

Oorbelhanger met papieren kralen

Oorbelhanger met papieren kralen

Oorbellen papieren kraal. Lengte: 7 cm
€10,00

Ring met blauwe glasparels.

Ring met blauwe glasparels.

Ring semi doorzichtig 18 gauge zilverdraad. ringmaat is:  18mm     
€12,50

Ring met twist

Ring met twist

Ring met een twist. 18 gauge zilverdraad Doorsnede ring is ongeveer 16/17 mm
€22,95

Armband zilver lila

Armband zilver lila

Klem armband  zilverdraad 18 gauge. Polsmaat 18 cm
€20,00

Creolen half edelsteen

Creolen half edelsteen

Creolen met half edelstenen hanger in groen/zwart
€10,00

Creolen turquoise nuggets en kruis

Creolen turquoise nuggets en kruis

Creolen met turquoise nuggets en kruis
€10,00

Creolen Wilhelmientje

Creolen Wilhelmientje

Creolen met Wilhelmientje munt.
€10,00

Ibiza armband Zebra

Ibiza armband Zebra

Armband Ibiza sliders.
€17,00

Oorbellen lang met papier kralen

Oorbellen lang met papier kralen

Verzilverde lange oorbellen met onderaan een trosje kralen gemaakt van papier uit tijdschriften. Lengte oorbellen zijn 15 cm  
€15,00

Oorbellen spiraal papier kralen

Oorbellen spiraal papier kralen

In een spiraal gedraaide oorbellen van zilverdraad 18 gauge. Aan de oorbellen hangen kralen gemaakt van papier uit tijdschriften. Lengte van oorbellen is 6 cm.
€19,00

Ring windingen en hartje

Ring windingen en hartje

Een ring met 5 windingen, glasparels en verzilverde hartjes. Ringmaat 18 mm
€12,50

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes roze

Setje van 2 gehaakte kettingen bloemetjes roze

Setje van 2 gehaakte kettingen met 9 bloemetjes in de kleur roze.  Omtrek is ongeveer 9 cm.  Ook te gebruiken als wikkelband of haarband.
€10,00

Sleutelhanger lieveheersbeestje geel/zwart

Sleutelhanger lieveheersbeestje geel/zwart

Sleutelhanger met lintjes, diverse kraaltje en houten lieveheersbeestje in geel/zwart.
€10,45